
PIZZA
BASIC ……………………………………………………………………………………………87:-
1. MARGHERITA
TOMATSÅS, MOZZARELLA
2. FUNGHI
F. CHAMPINJON
3. VESUVIO
KOKT SKINKA
4. MIA
SALAMI
KLASSISK ………………………………………………………………………………93:-
5. NAPOLI
SARDELLER, OLIV
6. CAPRICCIOSA
CHAMPINJON, KOKT SKINKA
7. BOLOGNESE
KÖTTFÄRS, LÖK
8. HAWAII
KOKT SKINKA, ANANAS
9. AL TONNO
TONFISK, LÖK
DELICEUS ……………………………………………………………………………..99:-
10. MARINARA
RÄKOR, MUSSLOR, F.VITLÖK
11. TROPICANA
KOKT SKINKA, BANAN, ANANAS, CURRY
12. FÅROST
FETA, TOMAT, PAPRIKA, OLIV, LÖK
13. QUATTRO STAGIONI
KOKT SKINKA, CHAMPINJON, MUSSLOR, RÄKOR, OLIV
14. VEGETARIANA
CHAMPINJON, PAPRIKA, TOMAT, OLIV, KRONÄRTSKOCKOR
15. BISMARK
BACON, ÄGG, LÖK
FANTASY ……………………………………………………………………………. 110:-
16. SVEA
OXFILÉ, CHAMPINJON,PAPRIKA, TOMAT, LÖK, BEARNAISESÅS
17. BOSCAIOLA
SALSICCIA, CHAMPINJON, SPARRIS, BROCCOLI, LÖK, BEARNAISESÅS
18. GOURMET
OXFILÉ, TOMAT, SPARRIS, KRONÄRTSKOCKOR, BEARNAISESÅS
19. MEXICANA
KÖTTFÄRS, GRÖN CHILI, JALAPENO, CHAMPINJON, TACOKRYDDA, TACOSÅS
20. POLLO
KYCKLING, PAPRIKA, LÖK, CURRY, MIXSÅS
21. KEBAB
KEBABKÖTT, TOMAT, FEFERONI, LÖK, MIXSÅS
ITALIENSKA
22. QUATTRO FORMAGI ………………………………………… 110:-
FIOR DI LATTE, GORGONZOLA, GROVIERA, PARMESAN
23. GENOVESE ……………………………………………………… 110:-
FIOR DI LATTE, PESTO, TOMAT, PARMESAN, BASILIKA
24. PARMA ………………………………………………………….. 125:-
FIOR DI LATTE, RUCOLA, TOMAT, PARMASKINKA
25. ORTOLANA …………………………………………………….. 125:-
FIOR DI LATTE, GRILLAD ZUCCHINI-AUBERGINE-PAPRIKA, LÖK
26. PRIMAVERA …………………………………………………… 125:-
FIOR DI LATTE, RÄKOR, RUCOLA, TOMAT
27. ZOE ……………………………………………………………….. 140:-
FIOR DI LATTE, BRESAOLA, RUCOLA, PARMESAN
28. TREVISANA ……………………………………………………. 140:-
FIOR DI LATTE, GORGONZOLA, SPEAK, RADICCHIO SALLAD
29. FRUTTI DI MARE ……………………………………………….140:-
FIOR DI LATTE, SCAMPI, JUMBO MUSSLOR, RUCOLA, VITLÖK
INBKAD PIZZOR
30. CALZONE ……………………………………………………….. 87:-
MOZZARELLA, TOMATSÅS, KOKT SKINKA
31. VIKING ……………………………………………………………110:-
MOZZARELLA, KEBABKÖTT, TOMAT, ISBERGSALLAD, LÖK, FEFERONI, MIXSÅS
FÖRÄTTER
1. ANTIPASTI ALL’ITALIANA ……………………… 99:-
FIOR DI LATTE, RUCOLA, PARMASKINKA, TOMAT, ITALIENSK SALAMI, PARMESAN, OLIV
2. PANZEROTTI ………………………………………. 79:-
CALZONE FRITERAD MED MOZZARELLA, TOMATSÅS, ITALIENSK SALAMI
3. OMELETTE REGINA ……………………………… 79:-
CHAMPINJON, OST, KOKT Skinka, PERSILJA
4. SUPPLI (3) ………………………………………….. 75:-
FRITERADE RISBULLAR MED OST
5. CROSTINI …………………………………………… 65:-
1) GRILLAD BRÖDSKIVA MED VITLÖK, OST, SARDELLER.
2)GRILLAD BRÖDSKIVA MED SALSICCIA, PHILADELPHIAOST, FÄNKÅLSFRÖN.
6. Klyftpotatis …………………………………………. 45:-
7. POMMES …………………………………………….. 35:-
PASTA
1. LASAGNE AL FORNO …………………………… 110:-
PASTAPLATTOR, KÖTTFÄRS, TOMATPURÉ, BECHAMEL, PARMESAN
2. BOLOGNESE ……………………………………… 120:-
KÖTTFÄRS, TOMATPURÉ, PARMESAN, BASILIKA
3. VEGETARIANA …………………………………… 120:-
GRILLAD ZUCCHINI-AUBERGINE-PAPRIKA, TOMAT, LÖK
4. CARBONARA …………………………………….. 130:-
PANCETTA, ÄGG, PECORINO, SVARTPEPPAR
5. AMATRICIANA …………………………………… 130:-
GUANCIALE, SKALADE TOMATER, PECORINO, CHILIPEPPAR
6. PUGLIESE ………………………………………….. 140:-
SALSICCIA, BROCCOLI, VITLÖK, ÖRTER, VIN
7. LA REGINA …………………………………………. 150:-
RÄKOR, ZUCCHINI, SAFFRAN, LÖK, GRÄDDE, VIN
SECONDI (SMÅRÄTTER)
1. PARMIGIANA …………………………………….. 125:-
AUBERGINE, FIOR DI LATTE, TOMATPURÉ, PARMESAN, LÖK, BASILIKA
2. CIPOLLE RIPIENE ………………………………. 125:-
LÖK FYLLD MED KÖTTFÄRS, PARMESAN, BRÖDSMULOR
3. SALSCCIA ALLA BIRRA ………………………. 140:-
SALSCCIA, BLONDÖL, VITLÖK, ROSMARIN MED KLYFTPOTATIS
4. SCALOPINE AI FUNGHI ………………………. 140:-
KALVSKIVA, CHAMPINJON, PERSILJA, VITLÖK, MED KLYFTPOTATIS OCH BEARNAISESÅS
5. POLPETTE ALLA SORRENTINA ……………. 140:-
KÖTTBULLAR, FIOR DI LATTE, TOMATPURÉ OCH BASILIKA
6. HAMBURGARE …………………………………… 140:-
FÄRS KÖTT, OST, ROMANSALLAD, MED POMMES OCH STARKSÅS
7. KEBABTALLRIK ………………………………… 105:-
MED RIS ELLER POMMES
8. KYCKLINGTALLRIK ……………………………. 105:-
MED RIS ELLER POMMES
9. FALAFELTALLRIK ………………………………. 105:-
MED RIS ELLER POMMES
10. KEBAB WARP ……………………………………… 99:-
11. KYCKLING WARP …………………………………. 99:-
12 FALAFEL WARP …………………………………… 99:-
SALLADER
1. GREKISK ……………………………………………. 99:-
ROMANSALLAD, FETA, TOMAT, GURKA, OLIV, LÖK
2. CAPRESE ……………………………………………. 99:-
RUCCOLA, FIOR DI LATTE, GRILLAD ZUCCHINI, TOMAT
3. AVOKADOSALLAD ……………………………… 110:-
ISBERGSALLAD, AVOKADO, PAPRIKA, ANANAS, MAJS, ÄGG, CITRON
4. RIMINI ……………………………………………… 110.-
RUCCOLA, PARMASKINKA, PARMESAN, TOMAT OCH PAPRIKA
5. KEBABSALLAD …………………………………… 110:-
ISBERGSALLAD, KEBABKÖTT, TOMAT, GURKA, LÖK, FEFERONI
6. RISSALLAD ………………………………………… 125:-
RIS, TONFISK, TOMAT, ÄGG, RUCOLA, MAJS, OLIV, BASILIKA
7. TONFISK ……………………………………………. 125:-
ISBERGSALLAD, TONFISK, MAJS, TOMAT, OLIV, CITRON
8. CEASARSALLAD ………………………………….. 125:-
ROMANSALLAD, KYCKLING, PAPRIKA, TOMAT, LÖK, KUBBRÖD, PARMESAN
DESSERT
1. TIRAMISÚ …………………………………………… 85:-
HEMLAGAD PÅ SVEA
2. CROSTATA RICOTTA E MARMELLATA ……. 85:-
HEMLAGAD PÅ SVEA
3. PIZZA DOLCE ………………………………………. 79:-
NUTELLA, BANAN, HALLON, GRÄDDE
LÄSK
1. Mineralvatten …………………………………….. 20:-
2. Coca Cola ………………………………………….. 30:-
3. Coca Cola zero …………………………………… 30:-
4. Sprite ……………………………………………….. 30:-
5. Fanta ………………………………………………… 30:-
CIDER
Rekorderlig premium swedish
1. Paron/jordgubb-lime / 4.5% / 33cl / ………………… 50:-
2. Jordgubb-lime / 0% / 33cl / ………………………….. 40:-
Strongbow
3. Äppelcider, England / 5,0% / 33cl / ………………… 68:-
ÖL
Fatöl
Bryggmästarens
1. Premium gold / 5,7% / ………………………………. 45:-
Ipa
2. Bron India pale ale / 6,4% / ………………………….. 62:-
Flasköl
1. Åbro / 5.2% / 50cl / …………………………………… 48:-
2. Åbro extra stark / 7.3% / 33cl / …………………….. 55:-
3. Arton56 / 5.2% / 50cl / ………………………………. 48:-
4. Småland / 5.2% / 50cl / ………………………………. 48:-
5. Peroni / 5.2% / 33cl / …………………………………. 58:-
6. San Miguel / 5.4% / 33cl / …………………………… 58:-
7. Leffe blond / 6.6% / 33cl / …………………………… 65:-
8. Spaten / 5.2% / 33cl / ………………………………… 70:-
9. Brewdog punk ipa / 5.6% / 33cl / ………………….. 65:-
10. Bryggmästarens alkoholfri / 0,5% / 33cl / ……….. 40:-
11. Åbro alkoholfri / 0% / 33cl / ………………………… 35:-
12. Peroni libera / 0% / 33cl / ……………………………. 45:-
VIN
1. Vitt
Husets vita ………………………………..Glass: 60:- Flaska: 280:-
FOLONARI
2. Pinot grigio / 12% /
Italien ………………………………………….Glass: 60:- Flaska: 320:-
RÖTT
3. Husets Röda ……………………………….Glass: 60:- Flaska: 280:
Poggio anima Toscana
4. Sangiovese / 12.5% /
Italien …………………………………………..Glass: 80:- Flaska: 320:-
ROSÉ
Montgravet
5. Cinsault / 12.5% /
Frankrike ……………………………………….Glass: 65:- Flaska: 300:-