1. GREKISK ……………………………………………. 105:- ROMANSALLAD, FETA, TOMAT, GURKA, OLIV, LÖK2. CAPRESE ……………………………………………. 110:- RUCCOLA, FIOR DI LATTE, GRILLAD ZUCCHINI, TOMAT3. AVOKADOSALLAD ……………………………… 125:- ISBERGSALLAD, AVOKADO, PAPRIKA, ANANAS, MAJS, ÄGG, CITRON4. RÄKSALLAD ……………………………………………… 130.-
MIXSALLAD, RÄKOR, ÄGG, TOMAT, MAJS, CITRON
5. KEBABSALLAD …………………………………… 110:- ISBERGSALLAD, KEBABKÖTT, TOMAT, GURKA, LÖK, FEFERONI7. TONFISK ……………………………………………. 135:-
ISBERGSALLAD, TONFISK, MAJS, TOMAT, OLIV, CITRON
8. CEASARSALLAD ………………………………….. 135:- ROMANSALLAD, KYCKLING, PAPRIKA, TOMAT, LÖK, KUBBRÖD, PARMESAN