1. PARMIGIANA …………………………………….. 125:- AUBERGINE, FIOR DI LATTE, TOMATPURÉ, PARMESAN, LÖK, BASILIKA
2. CIPOLLE RIPIENE ………………………………. 125:- LÖK FYLLD MED KÖTTFÄRS, PARMESAN, BRÖDSMULOR
3. SALSCCIA ALLA BIRRA ………………………. 140:- SALSCCIA, BLONDÖL, VITLÖK, ROSMARIN MED KLYFTPOTATIS
4. SCALOPINE AI FUNGHI ………………………. 140:- KALVSKIVA, CHAMPINJON, PERSILJA, VITLÖK, MED KLYFTPOTATIS OCH BEARNAISESÅS
5. POLPETTE ALLA SORRENTINA ……………. 140:- KÖTTBULLAR, FIOR DI LATTE, TOMATPURÉ OCH BASILIKA
6. HAMBURGARE …………………………………… 140:- FÄRS KÖTT, OST, ROMANSALLAD, MED POMMES OCH STARKSÅS
7. KEBABTALLRIK ………………………………… 115:- MED RIS ELLER POMMES
8. KYCKLINGTALLRIK ……………………………. 125:- MED RIS ELLER POMMES
9. FALAFELTALLRIK ………………………………. 105:- MED RIS ELLER POMMES
10. KEBAB WRAP ……………………………………… 105:-
11. KYCKLING WRAP …………………………………. 105:-
12 FALAFEL WARP …………………………………… 105:-