1. LASAGNE AL FORNO …………………………… 130:-
PASTAPLATTOR, KÖTTFÄRS, TOMATPURÉ, BECHAMEL, PARMESAN
2. BOLOGNESE ……………………………………… 145:-
KÖTTFÄRS, TOMATPURÉ, PARMESAN, BASILIKA
3. AL PESTO …………………………………… 145:-
PESTO, TOMAT, PARMESAN, BASILIKA
4. CARBONARA …………………………………….. 155:-
PANCETTA, ÄGG, PECORINO, SVARTPEPPAR
5. LA REGINA …………………………………………. 169:-
SALSICCIA , FÄRSKA CHAMPINJONER LöK , GRÄDDE , PARMESAN
6. HUSETS PASTA…………………………………………. 169:-
KYCKLING, FÄRSKA GRÖNSAKER
VITLÖK OCH GRÄDDSÅS
7. DI MARE ………………………………………….. 179:-
BLÅMUSSLOR, SMÅSCAMPI, TOMAT,V VITTVIN, CHILI, FÄRSK VITLÖK, PERSILJA