SECONDI (SMÅRÄTTER)

1. PARMIGIANA …………………………………….. 125:-
     AUBERGINE, FIOR DI LATTE, TOMATPURÉ, PARMESAN, LÖK, BASILIKA

 

2. CIPOLLE RIPIENE  ………………………………. 125:-
     LÖK FYLLD MED KÖTTFÄRS, PARMESAN, BRÖDSMULOR

 

3. SALSCCIA ALLA BIRRA  ………………………. 140:-
     SALSCCIA, BLONDÖL, VITLÖK, ROSMARIN MED KLYFTPOTATIS

 

4. SCALOPINE AI FUNGHI  ………………………. 140:-
     KALVSKIVA, CHAMPINJON, PERSILJA, VITLÖK, MED KLYFTPOTATIS             OCH BEARNAISESÅS

 

5. POLPETTE ALLA SORRENTINA  ……………. 140:-
     KÖTTBULLAR, FIOR DI LATTE, TOMATPURÉ OCH BASILIKA

 

6. HAMBURGARE …………………………………… 140:-
     FÄRS KÖTT, OST, ROMANSALLAD, MED POMMES OCH STARKSÅS

7. KEBABTALLRIK  ………………………………… 115:-
     MED RIS ELLER POMMES

 

8. KYCKLINGTALLRIK  ……………………………. 125:-
     MED RIS ELLER POMMES

 

9. FALAFELTALLRIK  ………………………………. 105:-
     MED RIS ELLER POMMES

 

10. KEBAB WRAP ……………………………………… 105:-

 

11. KYCKLING WRAP …………………………………. 105:-

 

12 FALAFEL WARP …………………………………… 105:-

Scroll to Top