1. PARMIGIANA …………………………………….. 125:-
AUBERGINE, FIOR DI LATTE, TOMATPURÉ, PARMESAN, LÖK, BASILIKA
2. CIPOLLE RIPIENE ………………………………. 125:-
LÖK FYLLD MED KÖTTFÄRS, PARMESAN, BRÖDSMULOR
3. SALSCCIA ALLA BIRRA ………………………. 140:-
SALSCCIA, BLONDÖL, VITLÖK, ROSMARIN MED KLYFTPOTATIS
4. SCALOPINE AI FUNGHI ………………………. 140:-
KALVSKIVA, CHAMPINJON, PERSILJA, VITLÖK, MED KLYFTPOTATIS OCH BEARNAISESÅS
5. POLPETTE ALLA SORRENTINA ……………. 140:-
KÖTTBULLAR, FIOR DI LATTE, TOMATPURÉ OCH BASILIKA
6. HAMBURGARE …………………………………… 140:-
FÄRS KÖTT, OST, ROMANSALLAD, MED POMMES OCH STARKSÅS
7. KEBABTALLRIK ………………………………… 115:-
MED RIS ELLER POMMES
8. KYCKLINGTALLRIK ……………………………. 125:-
MED RIS ELLER POMMES
9. FALAFELTALLRIK ………………………………. 105:-
MED RIS ELLER POMMES
10. KEBAB WRAP ……………………………………… 105:-
11. KYCKLING WRAP …………………………………. 105:-
12 FALAFEL WARP …………………………………… 105:-